*Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.
Fruktsyra
Strävhet
Fyllighet
Slut
Fri frakt från 799 kr
Nöjd kund-garanti
Säkra betalningar
Lagerstatus:
Slut
Vinet som är skräddarsytt för köttälskare!
Det perfekta vinet för köttälskare. Det kompletterar allt från grillade biffar och lammkotletter till långkok som oxkind i rödvinssås. För den som vill ha en enklare kombination är det också fantastiskt till charkuterier och hårdostar som lagrad cheddar eller pecorino. Servera vid 16–18 grader och låt det gärna luftas i karaff i 30 minuter. Den extra tiden gör att vinets komplexa aromer och smaker verkligen blommar ut.
Årgång 2020 är en exceptionell årgång som bjuder på intensiva smaker och ett balanserat uttryck tack vare de optimala väderförhållandena i Victoria, Australien. Det första mötet med Angus The Bull Cabernet Sauvignon 2020 är en aromatisk explosion av mörka bär som svarta vinbär och björnbär. Bakom fruktigheten döljer sig subtila toner av tobak, kryddiga örter som rosmarin och en elegant hint av mörk choklad och vanilj från den noggrant balanserade ekfatslagringen. På gommen möts du av ett fylligt och kraftfullt vin med en rik struktur. Smakerna av mogna plommon och svarta vinbär tillsammans med en lätt kryddighet och silkeslena tanniner skapar en stor harmoni. En diskret ekton bidrar med nyanser av rostad kaffe och kakao, vilket ger ett djup och en lång, harmonisk avslutning. Det här är ett vin som både imponerar och bjuder in till stor njutning.
Angus The Bull är ett fylligt rött vin speciellt framtagen för att matcha en riktigt saftig köttbit. Vinmakare Hamish lämnar inget åt slumpen. Druvorna, enbart Cabernet Sauvignon, kommer från olika regioner inom Victoria och bara de av högsta kvalité blir utvalda för att skapa det perfekta köttvinet! Årgång 2020 har fått utmärkta recensioner och både vi och Hamish rankar årgången som den bästa någonsin!