Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Vino d'Italia Italien
Vitis Nostra Spumante Brut Chardonnay

Vitis Nostra Spumante Brut

109kr

1 flaskor
Vitis Nostra Spumante Brut Chardonnay
Vitis Nostra Spumante Brut 109kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
476 st

Klassisk, grapedoftande Spumante på Chardonnay och Trebbiano

Snygg aperitif, gott till småplock med medelhavstouch, till en matig sallad, grillade skaldjur eller varför inte till en bärig dessert? Servera väl kylt, kring 8-9 grader.

Ren och frisk doft av citrus, stenfrukter och grapezest med en hint av honung och nötter i bakgrunden. Medelfyllig, krispig och len smak med äpplen, mer zest och gräs innan en typisk, lite bitter eftersmak.

Omdömen

Beskrivning

En av Italiens absolut främsta och mest innovativa producenter är, utan tvekan, EnoItalia från Bardolino i Veneto. Producenten grundades på 70-talet och har sedan dess gått från ett litet kompisprojekt till en av Italiens drivande och mest prisbelönade vinmakare med både egna vinodlingar och långsiktiga kontrakt i stort sett alla vinregioner i hela Italien. Fokus ligger alltid på maximalt med vin för pengarna, ofta i en modern och fyndig förpackning och är vinerna inte ekologiskt certifierade så är de alltid så nära naturenlig odling det bara är möjligt i varje vins ursprung. Vitis Nostra är en serie med ursprungstypiska, klassiska viner och deras Spumante är inget undantag - ärlig, ren och typiskt lantligt Italiensk.

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt

Finns i samling