Serveras vid 16-18 grader. Perfekt till lamm, grytor, kyckling och till en riktigt härlig ryggbiff från grillen.
Finstämd doft av hallon, röda frukter och en antydan till choklad och vanilj från eklagringen. Smaken är fylld av mörka skogsbär, kryddor och finstämda tanniner.
Från Paarl i Sydafrikanska Stellenbosch kommer detta rödvin, framställt av handplockade druvor från torra jordar strax utanför Kapstaden. Druvorna växer i regionen Agter-Paarl på 12-18 år gamla vinstockar som skolas på två olika sätt, för att maximera druvornas karaktär. Druvorna är utvalada från de bästa kvarteren på de främsta vingårdarna och är försiktigt handpressade i små öppna jäskar. Lagring sker under 20 månader på gamla och nya ekfat och vinet är ofiltrerat innan buteljering.
Utmärkelser
91/100 - eRobertParker.com, 2015
91/100 - Tim Atkin, 2015