• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Stella Bella Skuttlebutt Cabernet Sauvignon 2017 Cabernet Sauvignon

Stella Bella Skuttlebutt Cabernet Sauvignon 2017

"Smakrik och fruktig Shiraz / Cabernet Sauvignon från Stella Bella"

Pris 159 kr

Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu till och med 2021
Karaktär
Fruktig & smakrikt
Färg
Djupt blålila
Land
Australien
Region
Western Australia
Distrikt
Margaret River
Producent
Stella Bella Wines
Huvuddruva
Cabernet Sauvignon
Druvor
70% Shiraz 30% Cabernet Sauvignon
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
2 g/l
Alkoholhalt
14%
Se även
Kategorier

Doft & smak

Djup, fruktig doft med en hel del körsbär, plommon och svarta vinbär tillsammans med svartpeppar och kakao. Medelfylligt, smakrikt och fruktigt med blåbär, plommon och vinbär i skön mix tillsammans med de typiska mer kryddiga inslagen och bra tanninstruktur.

Passar till

Kryddigt och mörkfruktigt vin som passar bra till grillat kött, ostar, hamburgare eller glacerade revbensspjäll. Servera strax under rumstemperatur kring 18-19 grader.

Beskrivning

Skuttlebutt är en nautisk term för källan av färskt drickvatten på en segelbåt där besättningen samlades för att uppdatera sig om senaste skvallret. För att "hylla" denna lilla tradition skapade Stella Bella serien med samma namn som alltså ska drickas tillsammans med vänner och snacka strunt. Publik, ren och fruktig Shiraz och Cabernet Sauvignon från kvalitetsdruvor i Margaret River!

Om producenten

Stella Bella betyder "vacker stjärna" och är en av de främsta producenterna i Western Australia, om inte hela Australien, med sina konsekventa fem stjärnor i The Wine Companion och med toppbetyg för sina viner runt om i världens internationella vintävlingar. Charmen med dem är att de inte tar sig själva på allt för stort allvar utan producerar helt enkelt viner de vill dricka själva. Att det råkar vara bland det bästa som lämnar landet är en annan femma...

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS