*Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.
Slut
Fri frakt från 799 kr
Nöjd kund-garanti
Säkra betalningar
Lagerstatus:
Slut
Servera runt 16-20 grader. Om du någon gång kommer över känguru, så ska du kolgrilla den tillsammans med rödbetor och servera med sötpotatismos och lavendel- och salviasmör och Stage Left Merlot. Hittar du inte känguru, serverar du vinet till kraftiga kötträtter, gärna grillade sådana.
Komplexa och medelfylliga aromer av mycket mörka bär, svarta vinbär, blåbär och mörka körsbär. En antydan av ekkaraktär, choklad, mocka och kakao. Fruktiga, runda och fina smaker med eleganta välintegrerade tanniner, örtiga inslag och ett långt, sött fruktigt avslut med subtila toner av ekfat.
Pertaringa grundades 1980 av de två framstående oenologerna Geoff Hardy och Ian Leask. I mer än 30 år har vingårdarna i Pertaringa, vid foten av McLaren Vale, producerat några av regionens allra finaste viner. Jordarna är berikade från de ovanliggande kullarna och det svalare klimatet, som mildras ytterligare av St Vincent-golfen, ger väldigt goda förutsättningar för odling av högkvalitativa druvor. Familjerna har delat en passion att producera innovativa viner, med traditionella jordbruksmetoder och har sedan en tid tillbaka också antagit en biodynamisk vinodling. Detta vin kallas "Stage Left" Merlot, då Merlot som druva egentligen aldrig har fått stå i centrum i bland vingårdarna i McLaren Vale. Vi tycker att det bör avnjutas för sin unika tolkning av denna älskade bordeauxdruva. Permanent nedsatt pris. Förr: 209 kr.