• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Rhonéa nos Terroirs Bio Méditerranée Rouge 2019 Shiraz-Syrah

Rhonéa nos Terroirs Bio Méditerranée Rouge 2019

Pris 129 kr

Lagerstatus
197 st
Lagring
Drick nu, till och med 2023
Karaktär
Kryddigt & mustigt
Färg
Djupt granatrött
Land
Frankrike
Region
Rhônedalen
Distrikt
Méditerranée
Klassifikation
IGP
Producent
Rhonéa
Huvuddruva
Shiraz/Syrah
Druvor
52% Syrah, 41% Merlot, 7% Grenache
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
3.5 g/l
Alkoholhalt
13.5%
Se även

Doft & smak

Aromatiskt bouquet, med anteckningar av svarta vinbär och timjan. Välbalanserat och fräscht, med en fyllig palett av mogen mörk frukt och en subtil touch av rostade ekfat.

Passar till

Servera runt 16-20°C som en perfekt kompis till vild fågel, såsom pärlhöns med färska örter, en filet mignon eller till en trivsam ost- och charkbricka.

Beskrivning

Rhonéa är ett kooperativ med över 200 vinmakare, som har valt att samla sin expertis och blåsa liv i en kreativ, banbrytande modell, baserad på sin kunskap om Rhônedalens viner. Dessa hantverkare är starkt knutna till regionens terroir och familjejordarna och har typiska franska kunskaper som överlämnats och ärvts genom generationer. Det är självklart att de är starka förespråkare för sin region, god mat och vin, enkelhet och nöje. En uppfriskande vind av förändring blåser över Rhonéa-kooperativet. Begåvade, nyfikna och kreativa hantverkare och anställda är fulla av nya idéer och bidrar aktivt till en delaktighetsmodell som samlar färdigheter och genererar nya och ofta lite ovanliga koncept.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS