Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Valencia Spanien
  • Nyhet
  • Eko
Neleman Pink Glasses Garnacha Rosé 2023 Garnacha

Neleman Pink Glasses Garnacha Rosé 2023

129kr

1 flaskor
Neleman Pink Glasses Garnacha Rosé 2023 Garnacha
Neleman Pink Glasses Garnacha Rosé 2023 129kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
241 st

Fruktig och fin rosé från Spanien!

Sommaraperitif! Till fräscha sallader, en god paj eller asiatiska rätter utan alltför mycket hetta. Även gott till grillat! Servera kallt, strax ovanför kylskåpstemperatur.

Väldigt fruktig, nästan tropisk doft med hallon, ljusa körsbär och lime. Tydliga inslag av röda äpplen. En frisk, väldigt fruktig och citrussmakande stil med fräsch syra, krispiga äpplen, körsbär och saftig vattenmelon.

Omdömen

Beskrivning

Neleman Wines är en nutidens vinproducent i bemärkelsen att det är ett samarbete mellan en holländsk reklambyrå och en djupt dedikerad ekologisk vinbonde i Valencia. Resultatet är unikt; naturviner i en modern och lekfull förpackning. Vinodlingarna ligger utanför den lilla byn Casas del Rey, med bara 80 invånare, i distriktet Valencia. Fokus i flaskan är det som händer i vingården, dvs. man låter ursprunget och druvan tala för sig själv och tillämpar en tydlig "hands-off"-filosofi i vineriet. Skojig flaska som har fått en hel del internationell uppmärksamhet. Ekologiskt odlat och veganskt, nästintill ett naturvin!

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt

Finns i samling