• Fri frakt Fri frakt
  • Snabb hemleverans Snabb hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel
Neleman Nucli Rosé 2018 Tempranillo

Neleman Nucli Rosé 2018

Pris 129 kr

Köp 1 st
Köp 4 st
Köp 6 st
Lagerstatus
62 st
Lagring
Drick medans ungt och fräscht
Karaktär
Friskt och fruktigt
Färg
Laxrosa
Land
Distrikt
Klassificering
Producent
Huvuddruva
Druvor
70% Tempranillo, 15% Monastrell, 15% Syrah
Typ
Volym
750 ml
Alkoholhalt
12,5%
Se även

Doft & Smak

Detta härliga rosévin har en vacker ljus korallrosa färg. En fin intensiv doft med toner av mogna smultron, violer och vilda jordgubbar. Munkänslan är lätt och uppfriskande med smaker som känns igen från doften med addering av noter som vattenmelon, färska mandlar och fänkål.

Passar till

Drick gärna väl kylt mellan 10-12 grader. Med sin rika fräschör och runda rödbärighet passar detta rosévin väldigt bra till en sallad med fetaost och mogna jordgubbar och till diverse asiatiska rätter som vietnamesiska vårrullar. Men går lika bra att bara sippa på i sin enkelhet.

Beskrivning

Neleman Wines är en nutidens vinproducent i bemärkelsen att det är ett samarbete mellan en holländsk reklambyrå och en djupt dedikerad ekologisk vinbonde i Valencia. Resultatet är unikt - naturviner i en modern och lekfull förpackning som överlevererar på kvalitet kontra pris. Alla deras viner har på kort tid blivit tvättäkta kundfavoriter bland er kunder och vi lanserar hela tiden nya blends från dem. Och just det, alla vinerna är också ekologiskt certifierade och helt utan ägg varför de också passar veganer. Nucli är deras senaste serie med friska, rena viner med ny spännande förslutningslösning!