Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

I fyra generationer har familjegården Domaine Cauvard, i hjärtat av Beaune, gått i arv. Idag manövrerar familjen över odlingar i fem byar som tillsammans består av 18 hektar. Vinerna de gör erbjuder ett brett spektrum av olika stilar, terroir och klimat, men alla med den gemensamma nämnaren Côte de Beaune. De makar fortfarande sina viner enligt gamla traditioner, med handskörd och minimalt med inverkan av gödning och herbicider.

Passar till

Servera runt 12-14°C tillsammans med grillat kött, gärna fågel, drick det som aperitif, eller till lagrade ostar eller lite kryddiga rätter,

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Kan lagras 5-10 år
Karaktär
Fruktigt & Smakrikt
Färg
Ljust rubinrött
Land
Frankrike
Region
Bourgogne
Distrikt
Chorey-les-Beaune
Producent
Domaine Cauvard
Huvuddruva
Pinot Noir
Druvor
100% Pinot Noir
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
<0.3g/100ml
Alkoholhalt
13%
Se även
Kategorier
 • Producent

  Domaine Cauvard

  Domaine Cauvard gör hållbara viner med gamla anor.
  Domaine Cauvard ligger i distriktet Côte de Beaune. De har några av de bästa markerna i området och producerar vin med hållbara metoder.

 • Land

  Frankrike

  Frankrike - moderlandet som kommit att fostra övriga vinvärlden vad gäller kvalitetsviner. Allt från slankt och elegant till stort och varmt.

 • Region

  Bourgogne

  Öst-centrala Frankrikes stolta distrikt som lämnar få oberörda. Läs mer om Bourgognes appellationer och karaktäristiska tillverkningsprocesser för att hitta ditt nya favoritvin. 

 • Huvuddruva

  Pinot Noir

  Den eftertraktade bråkstaken!