Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Champagne Le Brun De Neuville har verkat i Champagne i över 150 år, hela tiden ägt av familjen Le Brun. I dag har familjen 152 hektar, alla i eller kring den lilla byn Sézanne och odlar till 90% Chardonnay-druvor på de sluttande vinodlingarna som är mycket kalkrika och därför producerar typiskt delikata och florala karaktärer i vinerna. Producenten anses, trots sin historia, som en kommande stjärna i Champagne och under 2014 och 2015 kammade producenten hem över 30 internationella priser. 2015 stängde de genom att bli utsedda till "Champagne Producer of the Year" av mycket prestigefulla International Wine & Spirits Competition!

Passar till

Härlig Champagne att avnjuta till mat. T.ex. till rätter som foie gras-sallad, kalvlever eller brieost med mascarpone och tryffel. Servera kyld, kring 10-11 grader.

Utmärkelser

Champagne Producer of the Year 2015 International Wine & Spirits Competition
93 poäng Wine Enthusiast
Silver Decanter

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Brödigt & fylligt
Färg
Ljust gyllene
Land
Frankrike
Region
Champagne
Producent
Brun de neuville
Huvuddruva
Pinot Noir
Druvor
70% Pinot Noir, 30% Chardonnay
Typ
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
0.9g/100ml
Alkoholhalt
12%
Se även
Kategorier
 • Producent

  Brun de neuville

  Brun de Neuville blev 2015 utsedd till årets Champagneproducent av ansedda International Wine & Spirits Competition och det är lätt att förstå varför. Deras Champagner bjuder på djup finess och smakbredd.

 • Land

  Frankrike

  Frankrike - moderlandet som kommit att fostra övriga vinvärlden vad gäller kvalitetsviner. Allt från slankt och elegant till stort och varmt.

 • Region

  Champagne

  Champagne ligger i nordöstra Frankrike och har blivit världsberömt för sina mousserande viner. För att ett mousserande vin ska få kallas Champagne måste det vara gjort på druvor från denna region.

 • Huvuddruva

  Pinot Noir

  Den eftertraktade bråkstaken!