• Kalifornien USA
Adulation Chardonnay 2021 Chardonnay

Adulation Chardonnay 2021

149kr

1 flaskor
Adulation Chardonnay 2021 Chardonnay
Adulation Chardonnay 2021 149kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
500+ st

Klassisk kalifornisk Chardonnay!

Runda och rostade ekfatstoner, med smöriga aromer som ackompanjeras av en frisk syra och inslag av exotiska och tropiska frukter.

Omdömen

Beskrivning

Adulation betyder idoldyrkan och vi är redo att dyrka denna fullträff till vin. Det är en kombination av perfekt mogna druvor och ett varsamt hantverk som ligger bakom de runda, smöriga, lätt nötiga smakerna samt saftiga äpplen och karamell. I vår bok blir det inte bättre än så här.

Rötterna till vinrankorna leder djupt ned i marken och tar upp jordens underbara terroir. Allt ovan mark med druvor och bladverk fångar den härligt varma kaliforniska solen, samt de underbara dofterna från de tropiska blommor som följer med vinden. Allt knyter vi sedan samman för det färdiga resultatet i vinflaskan med våra kärleksfulla och ömma händer. Vi vill dela vår beundran för den ädla vinmakningskonsten med dig, för att du ska få möjlighet till att dela dina värdefulla stunder med de som delar din passion. Ungefär så beskriver Adulation själva sin kärlek till sina viner och vem blir inte nyfiken på en sådan passionerad beskrivning?

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt

Finns i samling