Servera runt 16-20 grader nu eller låt mogna i källaren 8-10 år. En perfekt partner till en bit kött eller mustiga grytor.
Aromer av mogna björnbär, svarta vinbär och svarta körsbär som omsluts av välintegrerad kryddig ek. Fylliga och intensiva smaker av körsbär och svarta vinbär. Välbalanserat och med sammetslena tanniner.
Inbäddat i den östra delen av distriktet Rutherford i Kalifornien, har Sage Canyon Ranch ett nät av vingårdar på några mycket branta sluttningar. Här är jordarna steniga och torra vilket producerar täta, kompakta kluster av väldigt små druvor och ger otrolig smakkoncentration. Tack vare den enastående årgången kunde vinmakaren Bill Knuttel ge druvorna ytterligare mognadstid till absolut perfektion. Druvorna skördades sedan för hand och fick åldra 18 månader i 60% nya franska ekfat innan de buteljerades. Denna kan vara en av Bills lyxigaste Cabernet Sauvignons!