• Gratis hemleverans Fri frakt
  • Snabb hemleverans Snabb hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel
Stella Bella Cabernet Merlot 2016 Cabernet Sauvignon

Stella Bella Cabernet Merlot 2016

Stella Bella Cabernet Merlot 2016

Pris 189 kr

Köp 1 st
Köp 4 st
Köp 6 st
Lagerstatus
84 st
Lagring
Drick nu till och med 2024
Karaktär
Rund & Fruktig
Färg
Djupt blåröd
Land
Distrikt
Producent
Huvuddruva
Druvor
75% Cabernet sauvignon, 25% Merlot
Typ
Volym
750 ml
Sockerhalt
2 g/l
Alkoholhalt
13,5%
Se även

Doft & Smak

Fruktig, fatad doft med svarta vinbär, örter och choklad. Medelfyllig, smakrik och saftig stil med massor av trädgårdsbär, choklad och vanilj från ekfaten. Finstämda tanniner och bra syra ger vinet en snygg och lång eftersmak.

Utmärkelser

Best Cabernet Blend Margaret River Wine Show 2018

Passar till

Enligt producenten perfekt till Peking-anka serverad med hoisin-sås och vårlök. Servera svalt strax under rumstemperatur kring 18-19 grader.

Beskrivning

Stella Bella betyder "vacker stjärna" och är en av de främsta producenterna i Western Australia, om inte hela Australien, med sina konsekventa fem stjärnor i The Wine Companion och med toppbetyg för sina viner runt om i världens internationella vintävlingar. Charmen med dem är att de inte tar sig själva på allt för stort allvar utan producerar helt enkelt viner de vill dricka själva. Att det råkar vara bland det bästa som lämnar landet är en annan femma... Deras Cabernet Merlot är ett typexempel på en Nya Världen-tappning av en klassisk Bordeaux-blend med elegant frukt, rostade ekfatstoner och sval, ren stil rakt igenom. Detta är första gången vi saluför viner från producenten men de är här för att stanna!