Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Stark-Condé är kundfavoriten M A N Vintners premium-brand med tajt ursprungsspecifika och mer europeiska viner i stilen. Just serien Postcard, under Stark-Condés varumärke är en serie de ursprungligen skapade till sitt eget kafé - Postcard Café (som fått sitt namn tack vare den fantastiska utsikten). Vinerna i serien är skapade med mat i åtanke varför detta är en inte helt klassiskt sydafrikansk Sauvignon Blanc bl.a. tack vare viss fatmognad. Smakrikt, friskt och spännande vin som också kan lagras ett par år!

Passar till

Drick som det är i en tropiskt frisk, syrlig stil före maten eller till skaldjur, gärna från grillen med en dusch citronsaft. Servera väl kylt, kring 9-10 grader.

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Friskt & Fruktigt
Färg
Ljust gyllene med grön kant
Land
Sydafrika
Region
Coastal Region
Distrikt
Stellenbosch
Producent
Man Family Wines
Huvuddruva
Sauvignon Blanc
Druvor
100% Sauvignon Blanc
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
<0.3g/100ml
Alkoholhalt
12.5%
Se även
 • Producent

  Man Family Wines

  M A N är nuförtiden ett namn som blivit hyllat av vinkännare världen över, inte minst av Robert Parker; "The wines from M A N have some of the best value I have ever tasted"

 • Land

  Sydafrika

  Sydafrika är nog för många en ganska ny bekantskap i vinvärlden och tillhör också den så kallade ”Nya världen”, som man generellt kallar vinproducerande länder utanför Europa.

 • Region

  Coastal Region

  Regionen ligger i Sydafrika och inkluderar vindistrikten Cape Town, Darling, Franschoek, Lutzville, Paarl, Stellenbosch, Swartland, Tulbagh och Wellington. Tillsammans står de för nästan hälften av all vinodling i landet.

 • Huvuddruva

  Sauvignon Blanc

  "Den vilda vita"