• Fri frakt hem till dörren
 • Kundbetyg 4.6 / 5 • 20 814 omdömen
 • Nöjd kund-garanti

Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Vingården Matua Valley Wines grundades 1973 av Bröderna Ross och Bill Spence, i ett plåtskjul i hjärtat av Marlborough. De skaffade snabbt ett rykte om sig med nyskapande, medaljvinnande viner med deras sauvignon blanc i spetsen. I dag är gården modern, och producerar röda och vita viner som uppskattas världen över. Detta vin har vunnit guld vid Hong Kong International Wine Challenge 2013 och silver vid New Zealand International Wine Show 2013. Klassiskt nyzeeländsk sauvignon blanc med toner av citron, paprika, gräs, mogen passionsfrukt och ananas. Passar till fisk och skaldjur, sparris eller sallad niçoise.

Passar till

Servera till fish and chips, musslor, sparris eller varför inte en Sallad Nicoise.

Produktinformation

Lagerstatus
Tillfälligt slut
Lagring
Drick nu, till och med 2016
Färg
Ljust gul med gröna stråk
Land
Nya Zeeland
Region
Marlborough
Huvuddruva
Sauvignon Blanc
Druvor
100% sauvignon blanc
Typ
Passar till
Volym
750 ml
Alkoholhalt
13%
 • Huvuddruva

  Sauvignon Blanc

  Sauvignon Blanc - "den vilda vita" En omåttligt populär grön druva som odlas i nästintill hela vinvärlden. Sauvignon Blanc är en aromatisk druva med en frisk syra och ger mer eller mindre alltid torra viner.

 • Land

  Nya Zeeland

  Nya Zeeland- ett av Nya Världens yngsta vinländer. Trots att man planterade vinstockar på Nya Zeeland redan år 1819 så var det inte förens 150 år senare som man började odla vin på riktigt.

 • Region

  Marlborough

  Nya Zeelands mest kända vindistrikt.
  Marlborough är Nya Zeelands ledande vindistrikt. Här produceras flera berömda viner och här hittar du vingårdar som är kända som de bästa i världen.