Den sammetslena charmen hos detta morska rödvin gör det härligt lätt att smutta på solo eller tillsammans med grillat kött, Cajun kyckling eller lammkotletter. Servera runt 16-20°C.
Söta dofter av mogna plommon och hallon med kryddiga inslag. Stor smak, sammetslen och vanebildande, läckra och kryddiga mörka frukter
Detta oemotståndligt fylliga rödvin är gjord av sagolikt intensiva Shiraz och Grenachedruvor som odlas på de ogästvänligt branta kullarna i Roussillon. På toppen av dessa kullar tronar gamla förstörda slott som en gång var hemvist för de medeltida katarerna, som levde i fruktan för den onda guden Rex Mundi. Han förledde de troende med löften om jordiska nöjen och förbjudna läckerheter. Det är lite mer respektabelt runt dessa delar i dag, särskilt i byn som samlar ihop de finaste druvorna och expertisen för att skapa denna läckra frestelse. Det är ett läckert moget äktenskap av lakritsdoftande Shiraz och hallonkryddad Grenache.