Perfekt med kryddigt lamm med mycket örter eller till en tallrik mellan och vällagrade ostar och lite marmelad. Servera svalt kring 18 grader, gärna efter en stund på karaff.
Kryddig, stor och skogsbärig doft med björnbär, svartvinbär och peppar. Fyllig, kryddig och lite syltig smak med massor av skogsbär, pepprighet och ekfatskaraktärer. Stora men lena tanniner i en varm och lång avslutning.
Tony Laithwaite kom på den briljanta idén att skapa en studio för unga, kreativa vinmakare att samlas och göra små batcher fantastiska viner på sin fritid. Det började i ett litet skjul i McLaren Vale och har sedan dess utvecklats till att idag ligga i Barossa Valley med toppmodern utrustning och faciliteter. Grundidén är densamma men idag under överseende av stjärnvinmakaren Dan Graham som också är hjärnan bakom Barrel Monkey Shiraz. Druvorna plockas i McLaren Vale och skapar ett stort, köttigt och kryddigt rött som reflekterar just det kreativa och nydanande som händer i RedHead Studios.