Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Med en vinkällare i Victoria och Riverland, producerar Andrew McPherson några av våra mest populära Aussie-viner, som Full Fifteen. Han har förmågan att skapa en bra balans mellan mogen frukt och syrlig fräschhet. Andrew lärde sig sin skicklighet från sin pappa Jock och reste sedan världen för att upptäcka mer. Charlie's Block är en läcker vit med Rhônes druva Marsanne. Det finns inte mycket av den i Australien, men Victoria har några av världens äldsta planteringar utanför Frankrike, som går tillbaka till 1927. Down Under producerar den honungsrika persika- och mandelkaraktären som du hittar i fina Rhône-viner, i kombination med en jublande friskhet.

Passar till

Servera lätt kyld runt 8-12 grader. Utmärkt tillsammans med kyckling, halloumi, vegetarisk kebab eller en kryddig nudelwok.

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Fylligt & Smakrikt
Färg
Ljust gyllene med grön kant
Land
Australien
Region
Victoria
Huvuddruva
Marsanne
Druvor
100% Marsanne
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Alkoholhalt
12.5%
 • Land

  Australien

  Australien är ett land som är på stark frammarsch vad gäller vintillverkning och är idag världens fjärde största exportland av vin.

 • Region

  Victoria

  I Victoria prioriteras kvalitet framför kvantitet.
  Victoria har stora klimatvariationer vilket ger upphov till skiftande odlingsförutsättningar och därmed en mångfald i utbudet av viner.

 • Huvuddruva

  Marsanne

  Rhônedalens vita pärla med den neutrala smaken. Marsanne är något så sällsynt som en vit druva från vindistrikten i Rhônedalen. Den mest kända appellationen ligger i Hermitage AOC.

 • Karaktär

  Fylligt & Smakrikt

  Under denna kategori faller viner in som är ekfatslagrade, alternativt som fått mycket kontakt med sin jästfällning och utan sötma.