Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Glöggmingel

Det doftar kryddnejlika och kanel i köket. I ugnen ligger en plåt fluffiga lussebullar. Så ringer det på dörren. Dags att välkomna vännerna till årets glöggmingel. Här har vi samlat allt du behöver för en lyckad glöggbjudning – inklusive recept, tips och tricks. 

Bjud in till glöggmingel med goda glöggdrinkar, festligt julgodis och smakfulla snittar. Här har vi samlat allt du behöver för en lyckad bjudning i advent. 

Koka din egen glögg

Gör din egen glögg i år. Rött vin, en skvätt sprit, diverse kryddor och valfri julmusik för stämningens skull, är allt du behöver. Vips så har du hemmagjord glögg till adventsminglet. Recept på glögg hittar du här.

Glöggsangria - spansk stämning i advent

Blanda en sangria med glögg till adventsminglet i år. Ett friskt alternativ till den traditionella glöggen med apelsinjuice, tranbärsjuice och granatäpplekärnor, bland annat. Den passar utmärkt till pepparkakor med ädelost och andra kryddiga tilltugg. Recept på glöggsangria finns här.

Snittar till glöggminglet

Krångla inte till det, snittar ska vara enkelt. Köp ett gäng färdiga pizzabottnar och toppa med juliga smaker (eller bara sådant du tycker är gott). Ädelostpizza med valnötter och honung till exempel, eller pizza med chèvre, päron och balsamvinäger. 

Glubbel - glögg blandat med bubbel

Glubbel är precis som det låter - en juldrink på glögg och bubbel. Den kan göras på olika sätt men vårt favoritrecept görs med vit glögg och en kvist rosmarin. Till recept på glubbel.

Julkola med rött vin

Chokladkola med smak av kanel och rött vin. Visst låter det magiskt! Det här receptet på julkola med rödvin gör du enkelt och snabbt i micron. Servera till valfri glöggdrink eller till ett glas appassimento framför brasan när gästerna gått hem. Receptet på julkola med rött vin hittar du här. 

Relaterade produkter

Mer från Recept

Visa mer från Recept