Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Lemberg's vinmakare, Janey Muller, grundade firman 1978 i hjärtat av den lilla vinregionen Tulbagh. Namnet tog Janey från sin mans födelseort som en gång i tiden tillhörde det Österrikiska imperiet, senare Sovjetunionen och idag Ukraina. Lemberg gjorde sig snabbt ett namn för sin fantastiska sauvignon blanc, det faktum att de satsade på en så udda druvsort som harslevelu och för att de var den minsta producenten i hela Western Cape. Vinet Lady är en vit blend på sauvignon blanc, harslevelu, viognier och semillon vilket summeras till ett komplext, blommigt och väldigt angenämt vin.

Passar till

Eleganta rätter på halstrad eller grillad fisk, matiga skaldjurssallader eller till ugnsrostad kyckling med dragon och citron. Servera svalt, kring 12 grader.

Produktinformation

Lagerstatus
Tillfälligt slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Färg
Ljust gyllene
Land
Sydafrika
Region
Coastal Region
Distrikt
Tulbagh
Huvuddruva
Sauvignon Blanc
Druvor
Sauvignon blanc, harslevelu, viognier och semillon
Typ
Passar till
Volym
750 ml
Alkoholhalt
13%
Se även
 • Land

  Sydafrika

  Sydafrika är nog för många en ganska ny bekantskap i vinvärlden och tillhör också den så kallade ”Nya världen”, som man generellt kallar vinproducerande länder utanför Europa.

 • Region

  Coastal Region

  Regionen ligger i Sydafrika och inkluderar vindistrikten Cape Town, Darling, Franschoek, Lutzville, Paarl, Stellenbosch, Swartland, Tulbagh och Wellington. Tillsammans står de för nästan hälften av all vinodling i landet.

 • Huvuddruva

  Sauvignon Blanc

  "Den vilda vita"