Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Cantina Vallebelbo är ett jordbrukskooperativ med över 160 vinodlare, som tillsammans ombesörjer cirka 500 hektar högkvalitativa vingårdar på kullarna runt Santo Stefano Belbo, i hjärtat av Langhe.

Passar till

Servera väl kylt vid 5°C som aperitif eller tillsammans med färsk frukt, småkakor, fruktsorbet, färska friska dessertostar, nougat eller söta bakverk.

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Halvtorrt & Fruktigt
Färg
Ljust gyllene
Land
Italien
Region
Piemonte
Distrikt
Moscato d'Asti
Producent
Cantina Vallebelbo
Huvuddruva
Muscat
Druvor
100% Moscato
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
12.5g/100ml
Alkoholhalt
5.5%
 • Producent

  Cantina Vallebelbo

  Klassiska viner från ett världsarvsområde.
  Vallebelbo ligger i den Italienska regionen Piemonte. Där odlas Moscato Bianco druvan som ger söta och aromatiska viner.

 • Land

  Italien

  Världens största vinland!? Allt beror såklart på hur man mäter, men när det kommer till antal liter producerat vin, ligger Italien alltid i topp och slåss med Frankrike om förstaplaceringen varje år.

 • Region

  Piemonte

  Piemonte, som betyder ”landet vid bergets fot”, är känt för sin goda mat och inte minst för sina fina viner, som många anser vara landet bästa. Några av de mest kända vinerna från regionen är Barolo och Barbaresco.

 • Huvuddruva

  Muscat

  Muscat är samlingsnamnet på en familj av druvor som lär ha sitt ursprung i Mellanöstern. Vinerna är alltid aromatiska, ibland bubbliga, ibland söta men kan även vara torra.