Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Vingården Imbuko ligger i Uitkyk, nära Wellington i hjärtat av Boland, inte långt från Paarl i västra Kap-provinsen i Sydafrika. I sin nuvarande form är vingården knappt 20 år gammal, men kombinationen av redan existerande vingård i Uitkyk, med ganska omfattande förvärv av vinodlingar från tidigare kooperativ, är det nu på väg att årligen producera ca. 200 000 lådor vin, som huvudsakligen säljs till 32 länder över hela världen. Gården drivs idag av den dynamiske Theunis van Zijl, som har arbetat i den sydafrikanska vinindustrin i över 20 år. Imbuko började som en bulkvinsproducent, men har med åren har man gått över helt till att vara en gårdsproducent.

Passar till

Servera runt 16-20°C till höstiga stekar eller grytor, en god köttbit, eller till grillat rött kött.

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Kryddigt & Mustigt
Färg
Rubinrött
Land
Sydafrika
Region
Coastal Region
Distrikt
Swartland
Producent
Imbuko
Huvuddruva
Cabernet Sauvignon
Druvor
100% Cabernet Sauvignon
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
0.5g/100ml
Alkoholhalt
13.5%
Se även
Kategorier
 • Producent

  Imbuko

  Här hittar du Sydafrikanska viner för alla smaker.
  Imbuko är en vingård i hjärtat av Cape Winelands i Sydafrika. Här produceras flera typer av viner gjorda av druvblandningar från olika områden. 

 • Land

  Sydafrika

  Sydafrika är nog för många en ganska ny bekantskap i vinvärlden och tillhör också den så kallade ”Nya världen”, som man generellt kallar vinproducerande länder utanför Europa.

 • Region

  Coastal Region

  Regionen ligger i Sydafrika och inkluderar vindistrikten Cape Town, Darling, Franschoek, Lutzville, Paarl, Stellenbosch, Swartland, Tulbagh och Wellington. Tillsammans står de för nästan hälften av all vinodling i landet.

 • Huvuddruva

  Cabernet Sauvignon

  Världens mest odlade druva!