• Vino d'Italia Italien
Giotti Rosé Spumante Extra Dry NV Annan

Giotti Rosé Spumante Extra Dry NV

99kr

Slut
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
Slut

Oerhört prisvärd och somrigt pärlande rosébubbel från norra Italien!

Underbart i trädgården med färsk frukt eller bara som det är i solen och hängmattan eller prova till sallader eller vit, grillad fisk! Servera väl kylt kring 8-9 grader.

Hallonsaftdoftande, rund och fruktig doft med jordgubbar, hallon och lime. Fräsch, fruktig och torr smak med mycket röda bär, citrus och ett stänk vaniljpulver.

Omdömen

Beskrivning

Ett oerhört prisvärt och välbalanserat rosébubbel med röd frukt och blommiga smaker. Perfekt som en aperitif men matchar även fisk och vitt kött alldeles utmärkt. En specialdesignad flaska som kommer att inta hedersplatsen på vårens och sommarens alla festbord! producent är vår partner Viticultori Bosco som gjort sig kända för att producera olika stilar och typer av viner men alltid till extremt bra prisvärdhet. Giotti är inget undantag!

Om inköpet

Politiskt käbbel är inte alltid till ondo då vi har snappat upp vårens kap i och med oroligheterna i Storbritannien då Viticultori Bosco, en av Italiens stora vinproducenter, inte vågade ha kvar för stora kvantiteter vin hos sin importör där inför en stundande Brexit utan erbjöd special-deals till sina större importör i andra länder i norra Europa. Vi fastnade för två av dem speciellt varpå detta är det ena. Så sann engångsdeal.