• Fri frakt hem till dörren
 • Kundbetyg 4.6 / 5 • 20 814 omdömen
 • Nöjd kund-garanti

Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Marlborough är Nya Zeelands främsta region för odling av sauvignon blanc. De gör viner som utan tvekan kan matcha de finaste Loirevinerna. Kiwi-versionerna tenderar att gå lite mer åt frukt- och tropik-hållet. DK Sauvignon är uppkallad efter Dave Knappstein, som kommer från en lång rad av duktiga vinproducenter. Hans farfarsfar Josef var en av förfäderna i den australiska vinindustrin, medan hans far var en före detta vinmakare på Penfolds. Nu arbetar Dave med sin gamle vän John Forrest vid hyllade Forrest Estate. Det är här han producerar detta spännande sauvignon blanc, med frukt från Marlboroughs bästa vingårdar.

Passar till

Servera kylt runt 10°C tillsammans med fiskrätter, skaldjur eller fräscha sallader

Produktinformation

Lagerstatus
Tillfälligt slut
Lagring
Drick nu
Färg
Ljust halmgul, med gröna stråk
Land
Nya Zeeland
Region
Marlborough
Huvuddruva
Sauvignon Blanc
Druvor
100% sauvignon blanc
Typ
Passar till
Volym
750 ml
Alkoholhalt
11.5%
 • Huvuddruva

  Sauvignon Blanc

  Sauvignon Blanc - "den vilda vita" En omåttligt populär grön druva som odlas i nästintill hela vinvärlden. Sauvignon Blanc är en aromatisk druva med en frisk syra och ger mer eller mindre alltid torra viner.

 • Land

  Nya Zeeland

  Nya Zeeland- ett av Nya Världens yngsta vinländer. Trots att man planterade vinstockar på Nya Zeeland redan år 1819 så var det inte förens 150 år senare som man började odla vin på riktigt.

 • Region

  Marlborough

  Nya Zeelands mest kända vindistrikt.
  Marlborough är Nya Zeelands ledande vindistrikt. Här produceras flera berömda viner och här hittar du vingårdar som är kända som de bästa i världen.