Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • India Pale Ale (IPA)
  • Storbritannien
  • Humlearomatiskt och Fruktigt
Brewdog Punk IPA (66 cl)

Brewdog Punk IPA (66 cl)

69kr

Sötma
Fyllighet
1 flaskor
Brewdog Punk IPA (66 cl)
Brewdog Punk IPA (66 cl) 69kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
196 st

IPA med tydligt torr karaktär och humlebeska!

Perfekta sällskapsdrycken, till grillat fläsk serverard en krämig sås och rostad potatis eller till ost- och charkbrickan. Serveras vd 10 grader i favorit glaset.

Läckert fruktig, humlearomatisk smak där tydlig beska står i fokus. Vidare till inslag av tropisk frukt, solmogen apelsin, mjuk sockerkaka, rosmarin och frisk grape. Skummet är runt och mjukt och eftersmaken är citrusfrisk.

Omdömen

Beskrivning

Historia

Martin Dickie och James Watt var trötta på de industriellt bryggda pilsnerna och tråkiga ale-varianterna som dominerade den brittiska ölmarknaden.

De beslutade sig för att det bästa sättet att lösa denna oönskade situation var att brygga sina egna öl och därför bestämde de sig för att grunda BrewDog i april 2007. Martin och James var bara 24 år gamla då, men de följde sina drömmar och tog modet till sig att hyra en byggnad i Fraserburgh, de ta några skrämmande banklån, använda alla sina pengar på rostfritt stål och börja brygga några hardcore specialöl.

De bryggde små partier, fyllde flaskor för hand och sålde sina öl på lokala marknader och från sin gamla skrangliga skåpbil. Deras främsta mål med skapandet av BrewDog var att göra andra människor lika passionerade om specialöl som de själva är. Än idag är det fortfarande deras huvudmål.

Ölets karaktär kommer av humle och malt från Nya Zeeland. Eftersmaken är frisk, stor och torr, där humlen överröstar värmen från alkoholen. Denna fräscha, naturliga öl är full av smak och en hyllning till den klassiska IPA:n. Det postmoderna inslaget är tillsatsen av fruktiga humlesorter, vilket ger en explosion av tropisk fruktsmak och en skarp bitter avslutning.