Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Läskande, bubblig och söt! 

Frisk och söt Moscato fylld med toner av solmogna tropiska frukter. Perfekt för varma sommardagar på balkongen. Servera som aperitif eller till en krämig och söt pannacotta eller en tiramisù med jordgubbar. 

Passar till

Servera svalt kring 6-10 grader. Med den läckert söta och mogna fruktprofil är detta vin perfekt för de varma sommardagarna som en svalkande aperitif, till fruktiga och fräscha deserter eller bara när man vill unna sig något riktigt läskande och fräscht.

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Halvtorrt & Fruktigt
Färg
Ljust gyllene med grön kant
Land
Italien
Region
Piemonte
Producent
Bosio Family Estates
Huvuddruva
Muscat
Druvor
100% Moscato
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
1.3g/100ml
Alkoholhalt
7.5%
Se även
Kategorier
 • Land

  Italien

  Världens största vinland!? Allt beror såklart på hur man mäter, men när det kommer till antal liter producerat vin, ligger Italien alltid i topp och slåss med Frankrike om förstaplaceringen varje år.

 • Region

  Piemonte

  Piemonte, som betyder ”landet vid bergets fot”, är känt för sin goda mat och inte minst för sina fina viner, som många anser vara landet bästa. Några av de mest kända vinerna från regionen är Barolo och Barbaresco.

 • Huvuddruva

  Muscat

  Muscat är samlingsnamnet på en familj av druvor som lär ha sitt ursprung i Mellanöstern. Vinerna är alltid aromatiska, ibland bubbliga, ibland söta men kan även vara torra. 

 • Kategori

  Tillfälliga släppet

  Viner på tillfälligt besök. Varje månad släpps här ett fåtal flaskor spännande, ovanliga, unika eller särskilt dyrbara viner.