• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Belvino Vino Spumante Rosé Extra Dry Annan

Belvino Vino Spumante Rosé Extra Dry

"Vårt mest populära rosa diamantbubbel!"

Pris 109 kr
Lagerstatus
28 st
Lagring
Drick nu medan ungt och fräscht.
Karaktär
Friskt & Bärigt
Färg
Ljust rosa
Land
Italien
Region
Venetien
Producent
EnoItalia
Huvuddruva
Annan
Druvor
Blandning av inhemska blå druvor
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
17 g/l
Alkoholhalt
11%
Kategorier

Doft & smak

Eleganta och komplexa aromer av röda bär, vilka påminner om våren. Bra struktur med mjuka toner av frukt. Balanserad och fylligt med trevliga och harmoniska smaker.

Passar till

Servera kyld runt 6-8 grader. Ett utmärkt vin för alla slags firande och festligheter. Passar även perfekt att servera till snittarna, skaldjursrätter, lite kryddig mat eller tillsammans med desserter.

Beskrivning

En av Italiens absolut främsta och mest innovativa producenter är, utan tvekan, EnoItalia från Bardolino i Veneto. Producenten grundades på 70-talet och har sedan dess gått från ett litet kompisprojekt till en av Italiens drivande och mest prisbelönade vinmakare med både egna vinodlingar och långsiktiga kontrakt genom i stort sett alla vinregioner i hela Italien. Fokus ligger alltid på maximalt med vin för pengarna, ofta i en modern och fyndig förpackning och är vinerna inte ekologiskt certifierade så är de alltid så nära naturlig odling det bara är möjligt i varje vins ursprung.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS