Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Fyndhörna

(35)

Fyll på vinförrådet och spara upp till 57%. I vår lagertömning hittar du till exempel vin från Chablis, Champagne, Etna, Bourgogne, Piemonte samt en hel del äldre årgångar. Och mycket, mycket mer...

"Ett jättegott vin. Men alldeles för dyrt!!!" Det kundbetyget gav Cristina i höstas. Därför sänker vi priset permanent, på det och andra viner som tidigare kändes lite för dyra för många. Briljanta viner till outlet-pris i begränsad upplaga. I fyndhörnan gör du vinkap.

Vissa finfina viner säljer oförtjänt dåligt. Då testar vi att sänka priset eftersom ni då kanske tycker att det är värt att testa. Det leder ofta till att fler vågar prova på viner de tidigare aldrig skulle ha smakat. Och, ibland till en ny favorit. Det gör oss glada. 

Här i fyndhörnan har vi samlat alla (enligt våra kunder) tidigare aldeles för dyra viner. Även de viner vi lyckats förhandla ned priset på hamnar här. 

Så var modig, köp ett vin du aldrig provat förut, till ett lågt pris. Kanske gör du ett riktigt kap.

Prissänkta viner

Botanisera runt bland våra fina prissänkta och prisvärda viner. Oavsett tidigare prislapp finns här något för alla. Alltifrån festligt bubbel till krispigt vitt och spännande rött. Det finns även färdiga temalådor fullmatade med kundfavoriter som du kan välja bland på här i fyndhörnan. Då slipper du välja själv utan kan snabbt klicka hem en hel låda fylld med fynd. 

Utförsäljning vin

Inför varje ny säsong har vi en lagertömning med anledning av att vi behöver göra plats för nya spännande viner på lagret. Då kan du handla permanent prissänkta viner till rena fyndpriser i en stor outlet. Kombinera ihop en egen outlet-fyndlåda av vin eller beställ en av våra färdiga lagertömningslådor. Här hittar du alltifrån lyxiga premiumviner till prisvärda sällskapsviner som är nedsatta i pris. En unik chans att beställa kvalitetsviner till väldigt förmånliga priser.

Billiga viner, vin-rea eller prisvärda viner? 

Oavsett vad vi kallar det så kan du vara säker på att vår ambition alltid är att det ska vara enkelt att upptäcka bättre vin, även när plånboken inte är så fet.

Våra inköpare är ständigt på jakt efter prisvärda viner från hela världen och tack vare er kunder så kan de göra inköp på större partier, ibland hela skördar. Det resulterar i riktigt prisvärda viner. Ofta till och med bättre än taxfreepriser!

Ladda in fler produkter +

Visar 24 av 35 produkter