Servera något under rumstemperatur, vid 16 - 18°C till kraftiga kötträtter, som t.ex. nöt eller lamm.
Massor av mörka bär i doften med kryddiga toner som backar upp. Ett fylligt, fruktigt och kryddigt vin med en solmogen bärighet. Toner av katrinplommon, bigarråer, hallon, choklad och kryddor. Fin avrundning med fatkaraktär som har toner av kokosnöt och ceder.
Guldrushen är över i Kalifornien, men vinmakaren Reed Renaudin fann guld på vinklasarna när han gjorde detta vin och bestämde sig för att döpa vinet efter människorna som för 170 år sedan kom till området för att prova sin lycka. The Prospector kommer som så många andra fantastiska viner från vingårdar på gamla inmutningar. Renaudin har framförallt använt sig av zinfandel för den härligt stora och kryddiga smaken av mörka bär. Durif bidrar med en smula elegans och toner av svarta vinbär, malbec och syrah tillför ett djup med smaker av kryddor och bigarråer. Den har mognat på amerikansk och fransk ek, och fått en avrundad karaktär med toner av kokosnöt och ceder. Vann Brons i American Wine Society Commercial Wine competition, 2013.