Serveras med fördel runt 16-20 grader. Smidig och laddad med frukt, är denna röda utsökt på egen hand men även väldigt mångsidig med mat. Prova att servera den tillsammans med lasagne, tomatbaserad risotto, eller grillbuffén.
Aromer av sommarbär och björnbär med en ton av eukalyptus. Fina tanniner och smaker av nymalen peppar och björnbär med subtila toner av kaffe.
När druvorna får mogna i Australiens solsken, så är svartvinbärsfylld Cabernet och kryddig Shiraz ett perfekt par. Shot In The Dark från John Quarisas familjevingård, är ett perfekt exempel på denna stil. Lättsam, men med massor av fyllighet, passar det att dricka både ensamt eller tillsammans med mat. Det är den typ av rödvin som John längtade efter att skapa, medan han skapade vin till några av de största namnen i Australien. Idag, med hjälp av sin fru Josephine och inspiration av deras tre barn, skapar han prisvinnande vin som detta. Familjens motto är "Passion for Life" och redan, trots deras spirande status, har de fyra stjärnor från Australiens vinguru James Halliday.