Servera lätt kyld runt 8-10 grader på egen hand eller tillsammans med lax.
Vinet överraskar med livliga smaker av färska päron och citron med en underliggande ton av crème brulée. Krämig textur tack vare vinets mognad i franska ekfat.
Robert Mondavi anses som grundaren av vinindustrin i Napa Valley. Han var den förste att tro att kaliforniska viner kunde mäta sig med de bästa i världen. Som ett resultat av sin vision och innovativa stil är hans bidrag till industrin tydligt i vingårdar idag. Han uppfann sorter som Fumé Blanc, använde naturligt jordbruk, hållbar vinodling, ståltankar och franska ekfat. Under hela sin långa karriär var hans filosofi att "berika livet genom vin" och han har arbetat outtröttligt för att främja kaliforniska premiumviner, särskilt viner gjorda på Cabernet Sauvignon, vilka gett honom ett ikoniskt rykte i branschen. Geneviève Jenssens drogs till Robert Mondavis filosofi och flyttade till Napa 1978, där hon arbetade och tog till sig kulturen innan hon erhöll erfarenhet på andra kaliforniska vingårdar, inklusive Opus One. År 1997 återvände hon till Robert Mondavis vingård som chef och 2010 tilldelades hon priset Winemaker of the Year Award. Denna Chardonnay har livliga smaker och har efter mognande i franska ekfat fått en härlig krämighet.