Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Nativo är en serie (en vit och en röd blend) naturviner från Hughes Wines i Swartland, Sydafrika. Filosofin är lika enkel som naturlig - att druvorna och vinet helt själva ska få styra och en tydlig "hands-off"-filosofi råder i vineriet. Deras vita vin från 2013 är en blend på viognier, chenin blanc, rousanne och grenache blanc, så en form av Rhône-blend och stilen på vinet speglar det. Ett smakrikt, friskt vin med tydlig fatkaraktär och frisk syra. Ekologiskt certifierat.

Passar till

Passar bra till smakrika, lite kryddiga rätter så som tonfiskcarpaccio, grillad vit fisk eller kyckling med citron och chili. Servera svalt kring 10-12 grader.

Produktinformation

Lagerstatus
Tillfälligt slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Färg
Ljust gyllene
Land
Sydafrika
Region
Coastal Region
Distrikt
Swartland
Huvuddruva
Blend
Druvor
58 % viognier, 22 % chenin blanc, 10 % rousanne, 10 % grenache blanc
Typ
Passar till
Volym
750 ml
Alkoholhalt
13%
Se även
 • Land

  Sydafrika

  Sydafrika är nog för många en ganska ny bekantskap i vinvärlden och tillhör också den så kallade ”Nya världen”, som man generellt kallar vinproducerande länder utanför Europa.

 • Region

  Coastal Region

  Regionen ligger i Sydafrika och inkluderar vindistrikten Cape Town, Darling, Franschoek, Lutzville, Paarl, Stellenbosch, Swartland, Tulbagh och Wellington. Tillsammans står de för nästan hälften av all vinodling i landet.

 • Distrikt

  Swartland

  Sydafrika erbjuder en mängd olika aktiviteter och sevärdheter som varje år lockar många turister. 65 km norr om Kapstaden kan du besöka distriktet Swartland som är känd för dess trendiga och utsökta vin. Det första vinet här pressades för över 350 år sedan, men har på senare år förbättrats något enormt. Distriktet har under många år levererat druvor till både spritmaterial och bulkvin.