• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel
Lovelli Vino Rosso Da Tavola NV Övriga

Lovelli Vino Rosso Da Tavola NV

"Ett lätt italienskt rött som med fördel serveras något under rumstemperatur. Varför inte i trädgården istället för ett glas rosé!"

Pris 89 kr 99 kr Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

Köp 1 st
Köp 4 st
Köp 6 st
Lagerstatus
500+ st
Lagring
Drick nu, medan ungt och fruktigt
Karaktär
Lätt, fruktigt och bärigt
Färg
Medeldjupt körsbärsrött
Land
Italien
Region
Vino da tavola
Klassificering
VDT
Producent
Enoitalia
Huvuddruva
Övriga
Druvor
Blandade lokala druvor
Vintyp
Förslutning
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
3 g/l
Alkoholhalt
11%
Se även

Doft & Smak

Både aromerna och smakerna är ungdomliga och fruktiga. Detta vin är ovanligt lätt för ett italienskt rödvin som lyckats hitta till Sverige. Detta är alltså inget du är van vid men riktigt trevlig ändå! Serveras med fördel något under rumstemperatur. Varför inte i trädgården eller på balkongen istället för ett glas rosé såhär på sommaren!

Passar till

Servera runt 16-18°C för sig själv som en lätt fördrink eller med lite lättare ostar och skinkor.

Beskrivning

En av Italiens absolut främsta och mest innovativa producenter är, utan tvekan, EnoItalia från Bardolino i Veneto. Producenten grundades på 70-talet och har sedan dess gått från ett litet kompisprojekt till en av Italiens drivande och mest prisbelönade vinmakare med både egna vinodlingar och långsiktiga kontrakt i stort sett alla vinregioner i hela Italien. Fokus ligger alltid på maximalt med vin för pengarna, ofta i en modern och fyndig förpackning och är vinerna inte ekologiskt certifierade så är de alltid så nära naturlig odling det bara är möjligt i varje vins ursprung. Deras Vino Rosso da Tavola är fruktigt och ovanligt lätt för ett italienskt rödvin som lyckats hitta till Sverige. Detta är alltså inget du är van vid men riktigt trevlig ändå! Serveras med fördel något under rumstemperatur. Varför inte i trädgården eller på balkongen istället för ett glas rosé såhär på sommaren!