Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Champagne Frankrike
Champagne Jean-Paul Hebrart Mes Favorites Vieilles Vignes 1er Cru Pinot Noir

Champagne Jean-Paul Hebrart Mes Favorites Vieilles Vignes 1er Cru

529kr

1 flaskor
Champagne Jean-Paul Hebrart Mes Favorites Vieilles Vignes 1er Cru Pinot Noir
Champagne Jean-Paul Hebrart Mes Favorites Vieilles Vignes 1er Cru 529kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
Bara 1 st

Senaste tillskottet i produktportföljen från Jean-Paul Hebrart!

Servera väl kyld runt 9-10 grader i ett glas på egen hand vid speciella tillfällen. Passar även att servera tillsamman med fisk och skaldjur eller varför inte till salta naturchips strösslade med finhackad rödlök, smetana och löjrom!

Elegant, fruktig och djup doft av citrus, mogna äpplen, brioche, nötter och lite brasved. Frisk, ren, mineralrik och rund smak av fallfrukt, mandlelkubb och vitpeppar. Krispig, syrarik avslutning med bra komplexitet och längd.

Omdömen

Beskrivning

Jean-Paul Hebrart nya vin för hösten 2018 är "Mes Favourites" - ett vin producerat på hans personliga favoritlägen runt om i Mareuil-sur-Ay. 75% Pinot Noir och 25% Chardonnay, alla från gamla stockar (sk Vielles Vignes) och alla från lägen klassificerade som 1er Cru.
Vinet buteljerades våren 2015 på juice från 2012-2013-2014 och degorgerades våren 2018. Släppet på exportmarknaden skedde i november!

Om producenten

Champagnehuset Hebrart behöver ingen närmare introduktion för vinklubbens medlemmar. Vi har tidigare sålt champagner från denna lilla familjeproducent, viner som varit väldigt populära. Nu har vi plockat in viner från sonen i familjen, Jean-Paul Hebrart, som fortsätter i samma tradition med högkvalitativa viner med stil, elegans och finess. Den perfekta partnern till såväl fisk, skaldjur som helgmys.

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt