• Fri frakt hem till dörren
 • Trygg e-handel
 • Kundbetyg 4.6 / 5 • 25 582 omdömen
 • Nöjd kund-garanti

Varukorg

Att betala
Till kassan

Beskrivning

Luis Felipe Edwards vingårdar ligger på de vackra sluttningarna i Colchagua-dalen överblickande en canvas av vinodlingar. Luis Felipe gjorde sig ursprungligen en förmögenhet inom byggindustrin men bestämde sig för att följa sin långt närda dröm och starta sin egen vinfirma. Efter att ha börjat med bara en liten bit land och några vinrankor köpte han gradvis på sig mer och mer vinodlingar och är idag en av de större producenterna i dalen. Trots att de har gjort stora investeringar i alla aspekter av processen är företaget fortfarande familjeägt och styrt. Bakom en blygsam fasad i form av ett vackert kolonialhus gömmer sig ett state-of-the-art vineri tillsammans med ett gigantiskt lagringsrum för ekfat som helt är upplyst av stearinljus (!). Vinet är en klassisk cabernet sauvignon från Chile packad med svarta vinbär och björnbär.

Passar till

Allround-vin till buffébordet, en fyllig pastarätt eller hembakad pizza.

Produktinformation

Lagerstatus
Tillfälligt slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Färg
Rubinrött med blå kant
Land
Chile
Region
Valle Central
Distrikt
Colchagua Valley
Huvuddruva
Cabernet Sauvignon
Druvor
100% cabernet sauvignon
Typ
Passar till
Volym
750 ml
Alkoholhalt
13%
 • Huvuddruva

  Cabernet Sauvignon

  Cabernet Sauvignon- en druva som var vindrickare någon gång avnjutit eller i alla fall hört talas om. Inte så konstigt då det är världens mest odlade druva. Med sitt tjocka druvskal ger Cabernet Sauvignon viner med ryggrad och fin struktur.

 • Land

  Chile

  Vad man vet odlades det vin i Chile redan på 1500-talet. Men det var inte förrän i mitten av 1980-talet som viner av god kvalitet lanserades på marknader utanför Chile.