Servera kyld vid 8-12 grader som klassisk aperitif eller tillsammans med tilltugg eller skaldjur.
En perfekt balans mellan fräschör, fyllighet och elegans. Aromer av fin persika, grönt äpple, päron och rostat bröd. Smaken är ren och frisk med toner av tropisk grapefrukt och fyllighet från kakor.
Laurent Perrier är en av de mest kända bland de stora champagnemärkena och regionens största familjeägda hus idag. Så precis som The Times antyder "Why not splash out on a top drawer bubbly: the clean, lively, green apple spiked Laurent Perrier Brut is one of the best on the block". Med anor från 1812, köptes Laurent Perrier 1939 av Marie-Louise de Nonancourt (Champagne Lanson), som framgångsrikt höjt sin profil runt om i världen. Fräsch och exakt med en ren mineralkaraktär och mycket fina, ihållande bubblor, är detta en klassisk aperitif och vin till fest. Den är vackert presenterad i en presentförpackning tillsammans med två Champagneglas. Enormt imponerande.