Vinet passar bra som aperitif eller till smakrika rätter av fisk och skaldjur, gärna med gräddiga såser
Ung och fräsch doft med inslag av mineral, citrus och gula äpplen i smörig stil. Torr och fruktig smak med med mjuka syror och rik, ganska krämig eftersmak. Servera vinet väl kylt, mellan 6 och 8 grader.
Familjen Ariston har producerat champagne i den lilla byn Brouillet, en dryg mil väster om Reims, sedan 1794. Idag är det Remi och hans son Paul-Vincent som har hand om driften av champagnehuset. Totalt förfogar man över 12 hektar vingårdar där man odlar de tre klassiska champagnedruvorna chardonnay, pinot noir och pinot meunier. Det här vinet görs uteslutande på chardonnay. Druvmusten jäser vid låg temperatur, 16-18°C, i små tankar. Vinet lagras alltid i minst fem år innan det släpps till försäljning. Har vunnit bronsmedalj i International Wine Challenge och Concours International Chardonnay du Monde.