Servera runt 16-20 grader. Packad med kraftfulla jordgubbar, hallon och nymalen peppar är Alta Sada perfekt att servera till en chorizogryta med kikärtor och tomater.
Aromer av björnbär, hallon, viol och vilda örter. Djupa, fylliga och sammetslena smaker av utsökta hallon med en ton av örter.
Ernest Hemingway skulle ha älskat Alta Sada Garnacha, eftersom det är just den typ av vin som han skulle ha druckit på barer i Pamplona på 1920-talet. Vår inköpare Beth brinner både för spanska viner och Hemingways romaner och hon gav sig iväg till en av de vildaste vinregioner i nordöstra Spaniens för att upptäcka den gamla vingården med Garnacha bakom detta ikoniska rödvin. Vinrankornas medelålder är 70 år och en del är sekelgamla. Trots att vingården Bodega de Sada fortfarande är ganska okänd utomlands producerar den fantastiska viner, mycket tack vare vinmakaren María Eransus, som i flera år arbetade tillsammans med den legendariska Telmo Rodríguez.