Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Serien VOGA från populära EnoItalia har snabbt blivit en stor kundfavorit. Denna rosé i snygg flaska är frisk, fruktig och elegent. Den lokala druvblenden kommer från det klassiska området Tre Venezie.

Passar till

Servera väl kylt på egen hand, till en lättare förrätt eller matig sallad.

Utmärkelser

Silver - Tastings.com, 2020

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Friskt & Bärigt
Färg
ljust laxrosa
Land
Italien
Region
Venetien
Producent
EnoItalia
Huvuddruva
Annan
Druvor
100% Blandade lokala druvor
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
0.8g/100ml
Alkoholhalt
12%
Se även
 • Producent

  EnoItalia

  EnoItalia är utan tvekan en av Italiens absolut främsta och mest innovativa producenter från Bardolino i Venetien. EnoItalia startade som ett kompisprojekt och har vuxit till att bli en av Italiens mest drivande och mest prisbelönade vinmakare!

 • Land

  Italien

  Världens största vinland!? Allt beror såklart på hur man mäter, men när det kommer till antal liter producerat vin, ligger Italien alltid i topp och slåss med Frankrike om förstaplaceringen varje år.

 • Region

  Venetien

  Vad många kanske inte vet är att regionen Veneto (eller Venetien) i norra Italien är hem för välkända och storsäjande viner såsom Amarone, Ripasso, Valpolicella och Prosecco, men det är även här de inte helt okända vinerna Soave och Bardolino kommer ifrån också.

 • Karaktär

  Friskt & Bärigt

  Under denna kategori faller den “provensalska” stilen. Vinerna är ofta lätta och avrundade med smaker som går åt röda bär som hallon och smultron med citrustoner.