• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Topp 5 bästa vita för skaldjur!

Pris 1 029 kr
Vi har samlat våra topp 5 bästa vita viner för skaldjur!

Föredrar du vitt över rött? Älskar du skaldjur? Då har vi lådan för dig.

Vi har plockat fram våra fem bästa vita viner för skaldjur, för ett rimligt pris. Först och främst har vi en amerikansk Chardonnay från Lapis Luna, ett medelfylligt vitt som passar utmärkt till en Moules Frites. Till detta har vi valt en Sauvignon Blanc från Ingata, en utav våra favoritproducenter i Nya Zeeland, ett krispigt vitt till skaldjursplatån! Sedan har vi en till Chardonnay från en utav de bäst utsedda producenterna i Spanien, tyvärr kan vi inte avslöja vilka de är eftersom de håller sig hemliga. Detta för att kunna sälja högkvalitativa viner för en bråkdel av priset.

Näst sist har vi en Pinot Grigio från Vigna Dogarina i Italien. Ett fruktigt och friskt vin perfekt som aperitif! Och slutligen erbjuder vi ett komplext vin med Fiano som huvuddruva från en utav våra topp-producenter, EnoItalia. Terre del Vulcano är deras senaste projekt där vinerna är producerade på ett vulkaniskt jordmån, detta avspeglar sig väl i vinerna. Ett underbart matvin!

Alla dessa härliga flaskor med fri frakt hem till dörren.

Totalt 8 flaskor

 *Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

 • Lapis Luna Chardonnay 2018

  Antal:1
  179 kr 199 kr
 • Via Barrosa Albariño 2018

  Antal:2
  129 kr
 • Selección Numerada v9 Navarra Chardonnay 2019

  Antal:2
  119 kr
 • Famille Bougrier Pure Vallée Sauvignon Blanc 2020

  Antal:2
  119 kr
 • Gerharz Grauer Burgunder Trocken 2020

  Antal:1
  119 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS