Rodolfo rekommenderar att du dricker det till Biff Wellington, kolgrillade stekar eller högkvalitativa biffburgare - vilket faktiskt får anses vara stapelvara i hans hemland. Servera runt 16-20°C.
Doft av mogna björnbär, plommon, och krydda med köttig komplexitet. Smaken är rund och fyllig, med klassisk mustig sammetslen svart frukt
Tro inte för ett ögonblick att Argentina bara har ett begränsat utbud när det gäller vinproduktion. Som detta vin visar gör Argentina även ett fantastiskt jobb när det gäller Syrah. Under 1950-talet startade Don Alberto Zuccardi ett bevattningsföretag, och på 1960-talet planterade han en vingård för att visa landet hur hans system skulle kunna gynna druvornas kvalitet. Resten är, som de säger, historia. Nuförtiden är Rodolfo Montenegro gårdens mycket erfaren vinmakare och han rapporterar att 2014 är ett mycket bra år, med särskilt intensiv Syrah och Malbec. Syrah lägger till kryddiga röda frukter och struktur medan Malbec bidrar med mörkare sammetslen frukt och kryddor.