• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Selección Numerada v6 Rioja Crianza 2017 Tempranillo

Selección Numerada v6 Rioja Crianza 2017

Pris 149 kr 169 kr Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

Lagerstatus
500+ st
Lagring
Drick nu, till och med 2023
Karaktär
Kryddigt & mustigt
Färg
Medelmörkt rubinrött
Land
Spanien
Region
Rioja
Klassifikation
Doca
Producent
Hemligt
Huvuddruva
Tempranillo
Druvor
90% Tempranillo, 5% Garnacha, 5% Graciano
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
2.7 g/l
Alkoholhalt
13.5%
Se även

Doft & smak

På näsan finns massor av härlig röd frukt såsom körsbär och vildhallon, tillsammans med lakrits och en touch av vanilj. Detta återfinns i smaken, med en behaglig syra och en elegant lätt till medelfyllig fruktig kropp. Avslutningen är behaglig och medellång.

Passar till

Avnjut vinet lite svalt kring 16-18 grader och servera gärna till en charkbricka eller till en mustig tomatbaserad fläskgryta.

Beskrivning

Våra Seleccion Numerada-viner är så kallade "cleanskins", alltså viner från några av de bästa producenterna som Spanien har att erbjuda, men med en speciell etikett, som inte avslöjar producentens namn. Det gör man av den anledningen att vingårdarna måste göra plats i sina källare för nya årgångar och således ger dig som kund en möjlighet att köpa riktigt högkvalitativa viner för en bråkdel av vad de normalt kostar. Viner från berömda regioner, vingårdar och bodegor som har ned- eller avklassificerats. Vinet är veganvänligt

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS