Passar utmärkt med lamm , stekt kyckling eller Serranoskinka.
En blandning av smidig fyllig Tempranillo och Monastrell ( Känd i Frankrike som Mourvèdre ) , denna mörka Gran Reserva erbjuder en mängd underbar bärrik smak blandad med komplex vaniljsmak, tack vare två år i amerikanska ekfat .
Det skulle vara svårt att hitta bättre värde än denna fylliga röda Gran Reserva från solkyssta Valencia " en rik kombination av två klassiska spanska druvor , tålmodigt åldrat i över två år i vaniljdoftande ek . Tempranillo , den ädla druvan i Rioja , ger röda bärkaraktär , medan Monastrell ger vinet dess fylliga struktur . Vingårdarna är inlands från kusten och cirka en timme från Valencia själv , uppe i bergen där vatten är en bristvara och lite växer, intensivt smakliga druvor och oliver . John Radford i The New Spain skriver : " spanskt vin är mer levande , "happening" och fascinerande än det någonsin har varit" " ett yttrande perfekt illustrerat av detta vin . Passar utmärkt med lamm , stekt kyckling eller serranoskinka.