Mcpherson Family Jocks Cab Sauv 2014
  • Fri frakt, värde 199kr
  • 100% Nöjd kund-garanti
  • Över 1000 unika viner
Mcpherson Family Jocks Cab Sauv 2014 Cabernet Sauvignon

Mcpherson Family Jocks Cab Sauv 2014

Mcpherson Family Jocks Cab Sauv 2014

Tillfälligt slut

Pris 117 kr

Lagerstatus
Tillfälligt slut
Lagring
Drick nu, till och med slutet av 2018
Karaktär
Fylligt, mustigt rött
Färg
Djupt karmosinrött
Land
Huvuddruva
Druvor
Cabernet Sauvignon
Typ
Rött
Alkoholhalt
14,0%

Doft & Smak

Doft av mintig cassis och en antydan till mocca. Smak av välintegrerad ek och intensiva mörka frukter med rundade tanniner

Passar till

Det är gott med blodig biff, lasagne eller mustiga grytor och annan stadig mat. På sommaren är det perfekt med alla de rökiga smakerna i en BBQ.

Beskrivning

Andrew McPherson vet precis hur man extrahera varje uns av mogen saftig smak från hans vackert mogna Cabernetdruvor - och med hjälp av hans skickliga hantverk under lagringen har han lagt till precis lagom med kryddig ek för att komplettera den saftiga smaken av svarta vinbär. Uppkallad efter Andrew McPherson far Jock sprudlar detta fantastiska Cabernet Sauvignon av mörk kryddig cassis. Andrew reste runt i världen och utformade vingårdar åt andra människor innan han slog sig ner med sin familj och byggde sin egen moderna vingård i Victorias Goulburn Valley. Det är där han framställt detta ljuvligt fruktiga rödvin med hjälp av rikt koncentrerade druvor från soliga vingårdar runt Mildura. Detta är ett tungt rödvin med massor av kompakt frukt plus en aning kryddig ek.