Gott till en grillad köttbit, blodpudding med hårt stekt fläsk, Shepard's Pie eller som sällskap till en bricka blandad deli. Servera svalt, kring 17-18 grader.
Rå, väldigt härligt fruktig med tydliga köttiga, animaliska inslag. Massor av blåa skogsbär och plommon. Smakrik, superlen och vegetal smak med blå plommon, vegetala paprikatoner och mer råa, köttiga inslag. Stor, ren finish.
I byn Trespoux-Rassiels i vinregionen Cahors har vinfirman Mas del Perie sitt säte. Nuvarande ägaren, Fabien Jouves, köpte firman 2006 och startade med att konvertera odlingarna biodynamiskt. Idag är alla hans viner Demeter-certifierade och är oftast en blandning på olika druvor eller rena Malbec-viner. Vinet Tu Vin Plus Aux Soirée är en blend på Malbec och Cabernet Franc från en liten, 2 hektars odling med ett halvår på fat.