Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Utbilda dig till sommelier i höst

Har du en hemlig dröm om att sadla om till sommelier? Eller har du alltid velat titulera dig kompisgängets vinexpert? Nu har du som är kund på Vinoteket möjlighet att gå en sommelierutbildning på The Wine Hub till ett extra förmånligt pris. 

The Wine Hub är en av landets ledande vinskolor för professionella och privata utbildningar inom vin. Nu får du som är kund på Vinoteket 15% rabatt på sommelierutbildningen på The Wine Hub med start hösten 2024. Utbildningen hålls i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Visby. 

Om sommelierutbildningen

På sommelierutbildningen lär du dig om druvor, vintillverkning, terroir, vinländer, regioner samt sprit, öl och cider. Du får även lära dig om mat och dryck i kombination samt de verktyg en sommelier bör ha med sig ut i arbetslivet. Dessutom får du prova över 255 viner av hög kvalitet vilket är grunden till en stor vinkunskap.

Utbildningen innefattar 21 utbildningsdagar och efter avslutad utbildning kan du titulera dig diplomerad sommelier. Du väljer själv om du vill läsa utbilningen med den internationella prestigetiteln WSET eller inte. 

Under hösten 2024 kan du välja mellan sex utbildningsstarter i fem olika städer:

Stockholm, The Wine Hub:

  • 18 augusti, söndagar varannan vecka med examen 8 juni 2025
  • 14 oktober, måndagar med varierande frekvens, examen 9 juni 2025

Göteborg, Wine Mechanics:

  • 17 september, tisdagar varannan vecka med examen 17 juni 2025

Malmö, Restaurang Spill:

  • 19 augusti, måndagar varannan vecka med examen 2 juni 2025

Umeå, Clarion Hotel:

  • 3 september, tisdagar varannan vecka med examen 16 juni 2025

Visby, Kalk Hotel:

  • 27 augusti, tisdagar varannan vecka med examen 10 juni 2025

Så tar du del av rabatten

Sommelierutbildningen på The Wine Hub kostar 52 000 kronor ex. moms alternativt 78 000 kr ex. moms med WSET. Räntefri delbetalning erbjuds.

Du som är kund hos Vinoteket får 15% rabatt på sommelierutbildningen med start hösten 2024. Använd koden vinoteket15 i kassan när du bokar din utbildning för att ta del av det rabatterade priset. Koden är giltig för köp fram till 31 augusti 2024. 

Gå till The Wine Hub och boka din plats på sommelierutbildningen nu. 

Andra utbildningar på The Wine Hub

Utöver sommelierutbildningen anordnar The Wine Hub andra utbildningar i vin för den som vill lära sig mer men inte gå en hel, lång sommelierutbildning. 

Vin 1 till exempel, en grundkurs i vin som pågår under 6 kvällar där ingen förkunskap krävs. Varje kurstillfälle innefattar dessutom en lärarledd vinprovning av minst 6 viner.

Läs mer om Vin 1 och andra vinutbildningar på The Wine Hub här. (Obs! dessa bokas till ordinarie pris.)

Mer från Nyheter

Visa mer från Nyheter