Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Mystery box för spänningsökande vinälskare

En låda fylld med viner du inte har en aning om vilka de är. Det du vet är att de egentligen borde vara mycket dyrare än vad de är.  Spänningen? Ja, den är helt gratis. 

Ett Kinder-ägg för vuxna. En mystery box. En hemlig låda fylld med vin. Vinvärldens fotbollskort. Kalla den vad du vill. Lådan som är som gjord för spänningssökande (och lite snåla) vinälskare. 

Mystery box - hemligt lyxvin

Nu lanserar vi ännu en omgång hemliga vinlådor. Den här gången med viner som vanligtvis kostar lite mer. Lyxiga viner till en spottstyver - visst låter det gott?

Ingen låda är den andra lik 

Alla hemliga lådor är olika och du vet inte vilka viner som finns däri. Det kan vara vitt, rött, bubbligt, rosé eller dessertvin. Eller kanske en blandning av allt. Kanske får du en hel låda fylld med fina bourdeauxer. Kanske får du en blandning av champagne, rioja, ripasso, orangevin och någon flaska finöl. Köper du två lådor får du en ännu större mix. Eller inte.

Klicka hem en mystery box nu!

Överraskningen är gratis

Det är spänningen att inte veta som är tjusningen. Att få hem en låda fylld med vin och inte ha en aning om ifall det där ska dölja sig en vinvärldens motsvarighet till Cristiano Ronaldo eller en Leon Goretzka. Det du vet är, att en Harry Maguire, det kommer det inte att finnas däri. Och den (spänningen alltså) kostar ingenting. 

Värdet på vinerna varierar från låda till låda

Du vet också att vinerna egentligen borde vara dyrare än vad du köper dem för. Hur mycket dyrare? Det varierar. Från låda till låda. Så bli inte arg om din kompis får dyrare viner än du. Det hade lika gärna kunnat vara du. Eller, så är det det. Nästa gång. 

Är det en bluff?

Nej, vi luras inte. Men, det finns en sak som är tråkig med de här hemliga lådorna. De dyker bara upp ibland. Och de går åt snabbare än Mbappé kan springa. 

Mer från Nyheter

Visa mer från Nyheter