Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Johann Bihn är en stor tysk producent med tillgångar i de flesta tyska vinregionerna. Bäst är de på klassiska, väldigt fruktiga och stilrena viner i en ren och enkel stil med otrolig prisvärdhet. Tack vare en preussisk kvalitetskontroll och stort fokus på renhet i vinerna är de perfekta både som sällskapsviner och till mat med samma fokus - rena, enkla och friska rätter. Underbara sommarviner!

Passar till

Servera vinet kring 9-10 grader. Perfekt att sippa på i sin enkelhet i trädgården, till buffén med asiatiska inslag eller till olika skaldjursrätter.

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Friskt & Fruktigt
Färg
Ljust gyllene
Land
Tyskland
Region
Mosel
Producent
Johann Bihn
Huvuddruva
Riesling
Druvor
100% Riesling
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
3.6 g/100ml
Alkoholhalt
11.5%
Se även
 • Huvuddruva

  Riesling

  Riesling- världens bästa druva? Ja, frågar man tyskarna själva och många med dem så är svaret solklart ja! Riesling är verkligen en druva som väcker känslor hos många av oss. Nedan finner du mer information samt en rad härliga och njutningsfulla exemplar.

 • Region

  Mosel

  Kanske de bästa vinerna Tyskland har att erbjuda.
  I vackra Mosel frodas vindruvorna på flodens sluttningar. Här hittar du främst Rieslingdruvan som är tyskarnas absoluta favoritdruva.

 • Karaktär

  Friskt & Fruktigt

  Som namnet antyder är vinerna i denna kategori friska med en hög fruktsyra. Ofta med smakaromer som citrus och stenfrukt.

 • Land

  Tyskland

  Tyskland är världens sjunde största vinproducerande land. Med en produktion på ca 10,3 miljoner hektoliter vin per år placerar sig Tyskland på en sjunde plats vad gäller mängd vin som produceras i landet.