Copa Real Tinto 2015
  • Fri frakt, värde 199kr
  • 100% Nöjd kund-garanti
  • Över 1000 unika viner
Copa Real Tinto 2015 Tempranillo

Copa Real Tinto 2015

Copa Real Tinto 2015

Tillfälligt slut

Pris 89 kr

Lagerstatus
Tillfälligt slut
Lagring
Drick nu
Karaktär
Lätt och fruktigt
Färg
Medeldjupt rubinrött
Land
Region
Distrikt
Huvuddruva
Druvor
100% Tempranillo
Typ
Rött
Alkoholhalt
12,5%

Doft & Smak

Doft av mogna röda frukter - hallon, jordgubb och röda vinbär. Smaken är lätt kryddig, med mjuka lager av mogna sommarbär.

Passar till

Perfekt att servera för sig själv . Det är mycket mångsidigt med mat - prova tapas, vitt kött eller ”mitt-i-veckan”-favoriter.

Beskrivning

Som levande legender i Rioja, utforskar Bujanda-familjen Spaniens mindre förespråkade regioner för att producera imponerande, fruktrika viner som Copa Real. Tillverkad på deras toppmoderna vingård i La Mancha, är det packat med silkeslen bärkaraktär och kryddig charm. Spanien har uppnått ett välförtjänt rykte för karaktärsfulla, fruktlastade viner till ett utmärkt pris. Inte minst medlemmarna i Familia Martínez Bujanda, som under många år har producerat av världen hyllade viner i Rioja. Ett sekel efter att deras farfars far grundade gården 1889, har bröderna Carlos och Jesús Martínez Bujanda byggt om vingården till högsta standard. Sedan dess har de vunnit en massa utmärkelser för sina viner. Carlos gör nu samma sak med sin gård i La Mancha, där detta vin har sitt ursprung. Det är ett härligt smidig rödvin gjord av jordgubbsdoftande Tempranillo och hallonrik Garnacha. Med mjuk sommarfrukt, är det perfekt för att servera för sig själv och mycket mångsidigt med mat.