Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

Champagne Malard

(7)

Maison Malard är ett oberoende familjeägt champagnehus grundat 1996 av Jean Louis Malard, född och uppvuxen i Epernay, vilket är huvudstaden i Champagne-regionen.

Maison Malard representerar: Tradition, pålitlighet men framförallt modernitet, vilket återspeglas i de magnifika faciliteterna. Här ingår en traditionell vinkällare, ett vineri samt en plats för de bästa ekfat som lagrar de speciella cuvéer (Les Historiques).

Familjen bakom framgången

Jean Louis Malard - Född i Epernay, Champagne-regionen och uppvuxen omgiven av områdets berömda och dyrbara bubblor. Trots sin passion för rugby återvände han till Champagne år 1996, för att bli vinhandlare och starta sitt eget varumärke. Under sina cirka 20 år i branschen har han erövrat den franska marknaden och satsar nu på den internationella marknaden. Hans rötter förblir alltid i Champagne och han är stolt över sin relation med sina vinodlingspartners.

Antoine Malard - Gick med i familjeföretaget som student för att lära sig om marknadsföring av champagne i olika distributionskretsar. Tidigare chef för vinbaren Chez Georges i Epernay fram till slutet av 2015 och driver nu sitt eget företag sedan 2016. Han representerar Maison Malard i Ardennes-regionen.

Charles Malard - Efter att ha lärt sig allt om vinifiering och champagne-tillverkning representerar Charles Malard nu Maison Malard inom restaurangbranschen i Paris och bidrar till att utveckla varumärket på exportmarknaden.

Constance Malard - Efter att ha förfinat olika marknadsföringstekniker under sina studier hanterar Constance nu kundrelationerna.

Louise Malard - Studerar marknadsförings- och kommunikationstekniker. Bidrar även med inspiration och övervakar aktiviteter på sociala medier som Instagram och Facebook.

Varje cuvée från Maison Malard uttrycker den unika terroiren som Champagne består av. Stilen på champagnen är innovativ och modern, vilket gör dem tillgängliga och lätta att avnjuta.

Champagne Malard producerar en mångsidig serie av cuvéer för att tilltala olika smakepaletter och erbjuder en bred emotionella upplevelser.